Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Ακυκλοφόρητοι δίσκοι Βδελύγματος: Μέρος Πρώτο (MF Death EP)

Βλέπω ότι όλοι τελευταία ανεβάζουν καινούριο υλικό. Οπότε σκέφτηκα να ανεβάσω παλιό. Δύο EP που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ. Απόψε θα δώσω για κατέβασμα (μόνο) κάποιο album μου από το 2013. Λέγεται "Masturbate For Death".



Πρόκειται για ένα, για πολλούς λόγους, μπαναρισμένο υλικό, που πιστεύω ότι του αξίζει και με το παραπάνω, μετά από 4 χρόνια, να δει uncut το φως της δημοσιότητας. Την εποχή που το έφτιαξα απολάμβανα (;) να παίζω με τα όρια της πολιτικής ορθότητας αλλά κυρίως με αυτά του μαύρου χιούμορ επι του προσωπικού, απλά για να ανακαλύψω ότι δεν υπάρχουν. Κοινώς έκανα ακραία πλάκα με το πόσο άσχημα βίωνα πολλές καταστάσεις της ζωής μου. Από την τότε συλλογικότητα μου και ίσως και από εμένα εν μέρει μπορεί να φάνηκε λιγάκι too much, αλλά αυτό ήταν εν τέλει το ζήτημα, το ξεπέρασμα κάθε ορίου, η οικειοποίηση του απαίσιου μέσω του ξεσπάσματος, συνδυασμένου με κάφρικο, μηδενιστικό χιούμορ. Εκείνη την εποχή ενδέχεται ο GG Allin να συνάντησε το South Park. Τα έβγαλα όλα στη φόρα. Δεν έλεγα ιστορίες όπως στο 8 φετίχ. Ήμουν οι ιστορίες, κι εκείνος ο εκρηκτικός συνδυασμός θλίψης και ευθυμίας μπορεί τότε, με πικρία, να (αυτο-)λογοκρίθηκε αλλά βρήκε έμμεσους δρόμους να εκδηλωθεί στα μετέπειτα τραγούδια μου.

Το άλμπουμ αποτελείται από 6 κομμάτια. Η πρώτη και η έκτη παραγωγή είναι δικές μου. Οι υπόλοιπες του Σκιαγραφήματος. Συμμετέχει η Χρύσα, με ρεφρέν, στο τρίτο κομμάτι. Όσο για τη μίξη, είναι περίπου αμιξάριστο. Το ανεβάζω εδώ στο blog για ιστορικά και όχι μόνο αίτια. Όχι στο youtube. Αυτό είναι για τους fans.

DOWNLOAD

Tracklist:
01. Το αγόρι πίσω από το συρματόπλεγμα.
02. Masturbate For Death
03. Bilfs feat. Χρύσα
04. Κατάθλιψη
05. Είσαι ακόμα εδώ
06. Security Guard

ΥΓ. Το επόμενο EP που θα ανεβάσω προέρχεται από το 2012 και είναι instrumental, όχι instrumental hip-hop αλλά ένα glitch πράγμα, κατα βάση, που δεν ξέρω ακριβώς πως να χαρακτηρίσω. Κάτι σαν αυτόματη γραφή. Πείτε το αυτόματη παραγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ό,τι δε με σκοτώνει με νευριάζει περισσότερο.