Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Νικόλας (Razastarr) - Πολιτικοί στοχασμοί REVIEW



Τί πραγμα ηταν και τουτο Θεε μου. Περιμενα τιποτα αξιοπρεπες, ως και ωραιο, μπορω να σας εκμυστηρευθω. Μεγαλη απογοητευση αυτο το πραγμα. Μολις τελειωσα την ακροαση. Με το ζορι. Ενω ηταν 7 κομματια μονο. Με το (πολυ) ζορι.

Θα τα αριθμησω γιατι ετσι μου ηρθε:

1. Εισαι 38χρονων (thnx πανο). Οι στιχοι "ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δε μας εκφραζετε εμας" ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ γαμωτο μου. Ενδεχομενως μεχρι εκει να πηγαινει η εμπνευση/νοηση σου, αν ειναι ετσι ομως ασε το στομφο στο ραπαρισμα τουλαχιστον γιατι δεν κολλαει με το περιεχομενο καθολου.

2. Αμα βαριεσαι να βγαλεις σιντι, μην το βγαζεις. Γιατι αυτο album δεν ειναι. Εχει 3 κομματια, στα οποια εχεις και συμμετοχη (δηλαδη μονο 3 κομματια ειναι διαθεσιμα για ν' ακουσει ο ακροατης σου, και χωνεις κουπλε αλλου μεσα).

3. Ακουμε μουσικη μεταξυ αλλων για να ξεφυγουμε απο την τηλεοπτικη-δημοσιογραφικη-πολιτικη μαλακια, κι ερχεσαι και γεμιζεις τα κομματια σου με αποσπαματα απο ομιλιες κομματων, και γενικα ολα αυτα που μας γαμανε το κεφαλι. Δε λες τιποτα ετσι. Για ποιο γαμημενο λογο. Επειδη βαριεσαι να φτιαξεις σιντι. Και δε φτανει που παιζουν τραγουδια που ειναι ΜΟΝΟ ετσι, χωρις στιχους, εχεις και στα κομματια με στιχους τετοια αποσπασματα.

Ε τι αλλο να πω. Χθες πηγα Ρόδες, κι ηταν τελειως γαματα.
http://www.youtube.com/watch?v=t9zLbwrX8NE

10 σχόλια:

  1. Eλα ρε ησουν Ροδες; Κι εγω.. Γαμησαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειχα ακουσει το κομματι που ειχε βγαλει προς τα εξω για προμοσιον πριν την κυκλοφορια και ηταν τραγικα απαραδεκτο. Ουτε καν τον κοπο εκανα να ασχοληθω οταν βγηκε και διαβαζοντας αυτα που γραφεις καλα εκανα γιατι ηταν τελικα χειροτερο απο οτι περιμενα κι ολας.

    Θα περιμενα μια μεγαλυτερη ωριμοτητα απο τον συγκεκριμενο, τι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία τα λες, εκεί που μιλάς για το live Ρόδες λες "γαμάτα" ή "γάμα τα"; :P Απλά ρε κακώς που τα αρίθμησες, δε θυμίζει review, αλλά κλάιν, είπα να το επισημάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά, είσαι ζόρικη γκόμενα σαν το Dos. Πάψτε να με καυλώνετε, τσουλίτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το περιεχόμενο προσδιορίζεται στον τίτλο του album. Αν δεν είχες όρεξη για κομμάτια με πολιτικό περιεχόμενο, ας μην πατούσες play...Αυτό που έχεις κάνει δεν είναι σε καμία περίπτωση review, αλλά είναι "είχα νεύρα και βρήκα τον Νικόλα να ξεσπάσω"...και ναι, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν τον εκφράζουν...το πρόβλημα που είναι?
    Για μένα το cd είναι έξοχο. Άκουσέ το άλλες 2 φορές με σκοπό τον πολιτικό σου στοχασμό και όχι για να διασκεδάσεις (για αυτό μπορείς να πας στις ρόδες) και θα δεις ότι θα αλλάξεις γνώμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @annehor Με συγχωρεις, αλλα προτιμω να βλεπω βιντεο Καναδών, αμφισεξουαλικων διεστραμμενων πορνοσταρ που ακρωτηριαζουν ατυχα σωματα Ασιατών κι επειτα σοδομιζουν το κεφαλι τους, απο το να σου απαντησω σοβαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kala soy leei. vlaka e vlaka. kwlofasista trampoyke piges na ta valeis mazi mas alla efages ti fola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το poso aniaro einai to περιεχόμενο προσδιορίζεται στον τίτλο του album. Αν είχες όρεξη για κομμάτια με πολιτικό περιεχόμενο, ας μην πατούσες play...Αυτό που έχεις κάνει δεν είναι σε καμία περίπτωση review, αλλά είναι "akoysa malakia disko kai epeidi είχα νεύρα βρήκα τον Νικόλα να ξεσπάσω"...και ναι, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν τον εκφράζουν...το vathistoxasto που είναι?
    Για μένα το cd είναι έξοχο. Άκουσέ το άλλες 2 φορές με σκοπό να koimitheis και όχι για να διασκεδάσεις (για αυτό μπορείς να πας στις ρόδες) και θα δεις ότι θα αλλάξεις γνώμη...

    fixed

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο τίτλος του άλμπουμ προδίδει το περιεχόμενό του... Αφού λοιπόν δεν σου αρέσει το πολιτικοποιημένο ραπ, δεν έπρεπε να μπεις στον κόπο να ακούσεις τα κομμάτια... Και λες ότι το Μπλογκ σας είναι 20 χρονών και ασχολείτε με ραπ μουσική... Σαν ένα τόσο παλιό μπλογκ θα έπρεπε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να δείχνει έστω και λίγο σεβασμό σε ανθρώπους σαν τον Νικόλα και όχι αυτό το απαίσιο ¨άρθρο¨ που κατά κάποιον εντελώς ηλήθιο τρόπο ονόμασες Review... Μπήκα να δω μία σοβαρή παρουσίαση και βλέπω έναν 5χρονο να βρίζει τον Νικόλα... Αξιολύπητοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ό,τι δε με σκοτώνει με νευριάζει περισσότερο.