Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

Βδέλυγμα feat. Sonder - Προπόνηση (νέο κομμάτι, και μερικές σκέψεις μέρες που είναι)

Γεια σας. Βγάλαμε την πρωτοχρονιά με τον φίλο μου τον Sonder ένα κομμάτι. Λέγεται Προπόνηση. Η προπόνηση είναι ένα πράγμα που κάνεις πχ πριν παίξεις Μπάλα. Πρόκειται για ένα δείγμα εν όψει της κυκλοφορίας κάποιου EP με 5-6 κομμάτια που έγραψα το περασμένο καλοκαίρι. Θα το πω Κρέμα και θα βγει... οκ δεν θα σας κοροιδέψω δεν ξέρω πότε θα βγει αλλά σίγουρα όχι μετά τον Απρίλιο του 16. Από beat θα 'χει μόνο δικά μου εκτός ένα που θα 'ναι του Renegade Instruments και από feat άλλο ένα του Sonder. Πίσω στην προπόνηση:

Το κομμάτι μιλάει για το πόσο κουλ είμαστε, περιγράφει μια ερωτική απογοήτευση, το πόσο απαίσια νιώθω πράγμα που αντιφάσκει με το ότι θα έσπαγα στο ξύλο και τον ίδιο το θεό άμα τον έβρισκα, και μετά ο Sonder λέει πως από μικρός είχε αυτό το πασιφανές πρόβλημα που έχει, για κάτι κόμπλεξ και για την νέα εποχή που του φαίνεται καταστροφική. Εμένα κομπλέ μου φαίνεται. Ακολουθεί ένα "κρυφό" κουπλέ το οποίο μιλάει για "κακές" συνήθειες που πραγματώνονται υπό την άγρια διεξαγωγή του πάρτυ που είναι τελικά αυτή η ζωή! Οκ μπορεί να μην λέει ότι κάνουμε την επανάσταση, γιατί δεν την κάνουμε (ακριβώς), και δεν είμαστε υποκριτές να λέμε ότι την κάνουμε για να καλύψουμε τις ενοχές μας για το ότι δεν πετυχαίνουμε τίποτα, είμαστε χέστες, κλανιάρηδες και κλαίμε κρυφά τα βράδια. Μπορεί καμιά φορά να κλαίμε τα βράδια αλλά δεν είναι κρυφά. Άμα τύχει να πεθάνει από ανακοπή κανένας ναζί επειδή άκουσε ρίμες μας θα το γράψουμε, αν όχι καλώς. Βιωματικό ραπ κι ό,τι προκύψει.

Έφτιαξα κι ένα βίντεο για το προπόνηση χρησιμοποιώντας το λάιβ περφόρμανς του μπάλα, που είχε τραβήξει πριν καιρό ο Act, στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι κοζάνης. Ο Maximos Halbert προσπάθησε ανεπιτυχώς να καλύψει το πρόσωπο ένος φίλου με διάφορα glitch εφέ. Και για το σβήσιμο έκανα ένα lyric meme video με twerk. Γενικά πολλά άτομα εργάστηκαν στο να βγει αυτό το κομμάτι και τους ευχαριστώ. Αναλυτικά τα credits είναι τα εξής:

Στίχοι, Ερμηνεία: Βδέλυγμα, Sonder
Μουσική παραγωγή, Προγραμματισμός: Βδέλυγμα
Σαξόφωνο: Βαγγέλης Δημόπουλος (Vector Space)
Scratch: Renegade Instruments
Μίξη/Master: Dtaeys
Κάμερα: Act
Video Edit: Βδέλυγμα
Face_Glitch: Maximos Halbert
Poster: Φρανκ


Ελπίζω να σας αρέσει. Σκατά στο βαρετό ραπ που είναι μόνο για μηχανάκια και ζαμπόν, τόσο όσο και στο άλλο το από generator γλοιωδών ψεύτικων στίχων για τον ξεσηκωμό των μαζών. Δηλαδή γράψτε πόσο γαμάει να ξεσηκώνεστε με λιγότερο fail ρίμες. Και πρώτα απ' όλα ξεσηκωθείτε γιατί, όπως δεν ξεχνάω ποτέ να σας θυμίζω με τα τραγουδάκια μου, όλα είναι σκατά. Δηλαδή όχι όλα αλλά πολλά. Και τέλοσπαντων να προσπαθείτε να βγάζετε συμπεράσματα στη ζωή σας με λογικούς συλλογισμούς και όχι λερώνοντας το ταλαιπωρημένο πράγμα που λέγεται διαλεκτικός υλισμός με το να αντικαθιστάτε τη θέση που είχε η θρησκεία μέσα σας με κινηματικές προκαταλήψεις. Y O L O.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ό,τι δε με σκοτώνει με νευριάζει περισσότερο.