Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

Πουλάω beats με extra δώρο το χορό της αρκούδας κι ένα παλιό μπουφάν

Το Βδέλυγμα πεινάει, παραγωγές πουλάει. Λοιπόν, αν είστε ράπερς. Δίνω τολμώ να πω μερικές αρκετά καλές παραγωγές σε αρκετά κακές (για την αξιοπρέπεια της τέχνης γενικότερα) τιμές. Δηλαδή 20 ευρώ το beat. Αν δεν είμασταν ελλάδα δεν θα έκανα αυτήν την ξεφτίλα όμως αποδέχομαι την πραγματικότητα, κι αυτή είναι ότι χιλιάδες άτομα κάνουνε ραπ αλλά ελάχιστους νοιάζει το να το κάνουν σε αυθεντική μουσική, δηλαδή που τους ανήκει και δεν την έκλεψαν από άλλο ξένο συγκρότημα είτε που δεν έχει drum kits από χτύπημα λοστών σε κάδους του δήμου και μια λούπα 2 δευτερολέπτων κόπι πέιστ επί 7 λεπτά (κάποιοι τυχεροί γεμίζουνε και μεγάλα μαγαζιά με κάτι τέτοια).

Ακούστε το soundcloud και άμα χώνετε και ψήνεστε στείλτε μήνυμα. Προσπαθώ να κάνω τη φάση μου ύπο τις αντιξοότητες που παίζουν, αποπειράθηκα να σταματήσω να την κάνω πολλές φορές, γιατί δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση, αλλά μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε. Ετοιμάζω EP αυτόν το καιρό και δεν έχω μία. Παίζει κι ένα σόλο cd μου που το 'φτιαχνα 5 χρόνια, "Η σονάτα του Βδελύγματος". Έχει μέσα 1 ερωτικό κομμάτι κι όχι 13 γι' αυτό δεν είναι ιδιαίτερα ποπ (σαν το αλίμονο που έχει μόνο το αχερωτα κάπως). Αλλά ένιγουει, 5 ευρώ με μπούκλετ και χάρτινη σένια θήκη και λοιπά.

Για όσους θέλετε να κάνετε μουσική στην ελλάδα σαν άνθρωποι και δεν σας καλύπτει το αυτο-οργάνωση παντού του diy γιατί οι γονείς σας δεν έχουν αρκετά λεφτά για όλα τα παιδιά τους είτε επειδή θέλετε να σκάσετε φράγκα για αξιοπρεπείς μίξεις, στούντιο, κοπές, να δημιουργείτε και ταυτόχρονα να έχετε και άλλη δουλειά 8ωρη για να ζείτε... ή και επειδή είστε τόσο ακραίοι στις απόψεις σας που θεωρείτε πως η μουσική είναι μια εργασία (είτε αυτοαπασχολούμενη-ευκαιριακή είτε με σταθερη μισθοδοσία) που καλό είναι να πληρώνεται σαν και τις άλλες, κουράγιο και καλή καρδιά <3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ό,τι δε με σκοτώνει με νευριάζει περισσότερο.